Körkort, here I come! hoppas jag

I Lördags blev de lite ridning på Bingó. Läste i senaste Islandshästen att "varannandag" träning är bra. Så de ska ja väl köra på lite halvt om halvt iaf =). Måste börja tänka på hur många dagar i rad Bingó rids. För nu ska han fan hålla sig bra!!. Så i Fredags fick han vila å jag drog en MASSA vinterpäls. Ponnyn är ju helklippt men de finns nog päls att fälla ändå =P. Å så red ja som sagt i lördags. En massa skritt rakt fram och trav i kanske 10 meter. Jag måste säga att hästen går klockrent i traven på rakt spår, även i form <3. Får se om ja vågar trava någe mer innan återbesöket. Lär nog hända att de blir en kort sträcka då och då =).

Natten till idag pluggades det Teori inför körkortet! Från halv 12 till 5 på morgonen pluggades det Stadskörning. Haha, ja så kan man fördriva nätterna när man har svårt att sova. Det är inte riktigt rätt, MEN det funkar =)

 Jag är bara tvungen att slänga in en bild på sötnosen. Minnen älskling, minnen <3

Och idag vart de tömkörning av ett odjur <3. Jag är fortfarande sjukt sugen på att köpa en beggad rockard eller liknande för att köra in Bingó. MEN vi har ju absolut inga vägar runtom, förutom vägen till stallet då. Men köra den fram å tillbaka är fan inte så upphetsande!. Vore liksom så sjukt kul samt världens bästa omväxling med körning! Men men. Inget ja kan göra åt.

Får se om de blir någon sömn inatt... Om inte annat så ska ja plugga Landsvägskörning!!. Ska spika de där jävla teori provet å klara uppkörningen INNAN sommaren tagit slut!! För vafan, åka moppe kan man ju inte göra resten av livet eller?!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: