Lika glad idag =D

Dagen började med en härlig dusch, sen satt jag på altanen och bättrade på den icke existerande solbrännan. Vill vara någorlunda solbrun tills Studenten, Inge kul att ha på sig vitt när man själv ser ut som ett lakan ; ). Blev lite brun på armar och bröst men dessa ben ser lika vita och bleka ut som innan, haha. Köpa solbränna på sprayburk kanske? Började läsa en Stephen King bok som numera bara ska läsas ute i solen. Annars blir jag aldrig någe brunare. Signal heter boken och än är den lite sisådär. Har svårt att tro att folk skulle bli galna pga ett mobilsamtal haha, men de är bara att läsa på och fångas i historien.



Idag tog jag och Bingó en sväng tillsammans, testade traven lite igen och jävlar vad bra han går! Riktigt påskjut och med bra sväv, går så mycket bättre nu än vad han gjort tidigare. Traven är liksom renare! Hoppas på att de bara bådar gott inför Måndagen, håll tummarna alla? Sen hände de en lite rolig grejj i stallet haha, ena stallkamraten har en likadan jacka som jag har, självklart tar hon med sig min jacka när hon ska åka ist för sin egna. Haha, och däri ligger mina nycklar, mobil osv. Lyckat. Fick tag på stallkamrat som skrattade gått åt förväxlingen. haha, ja har man bråttom ibland så händer det grejjer.

Tittade på Insider idag, vilket jag aldrig gör men idag handlade det om Hästar som innan försäljning får gå på smärtstillande så att dem går igenom besiktningen. Fick se ett reportage om en kvinna som tvingades avliva sin häst pga så svåra skador, och i kontraktet står de att hästen skulle funkar fint till dressyr, hoppning och fälttävlan. Fick även se när dom avlivade hästen. Usch och fy säger jag bara. En hemsk hemsk dag kommer man ju själv få gå igenom allt de som innebär med att ta bort en häst. Och jag vet att de är något man som hästägare får "ta". Hästar blir skadade, gamla osv och dör dom med. Tyvärr. Men ja skänker varma tankar till dessa personer som blivit så lurade av olika hästförsäljare. Djurplågeri på hög nivå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: