Duktig Carro

Idag har jag varit både duktig och snäll. Fick för mig att jag kanske borde överraska föräldrarna som förövrigt är i Dalarna och kollar på en ny sommarstuga. Tapeterna i hallen ska ju ner på ett eller annat sätt och idag drog jag ner dom jävlarna. Tog mig ca 2,5 timme och faktiskt var det relativt lätt. Satt väldigt löst på en del ställen och man fick ner stora bitar. Så när mamms och papps kommer hem är det bara att spackla, slipa och sätta upp de nya tapeterna. Sen ska det inhandlas golv (där vi i familjen är TOTALT oense om vad för golv vi ska ha, papps vill ha en plastmatta, mamms vill ha klinkers och jag tycker själv att vi borde ha ett klickgolv i ek.) jaja någonting blir det och jag gissar på att det blir papps val. Trots att jag kommer spy på skiten. För det finns fan mig inget fulare än plastmattor (ja ursäkta mig om ni sitter i ett hus/lägenhet med plastmattor men det är FULT!!)

Var en kortis i stallet för att mocka och mata Bingó och Stefnir. Kollade och klappade hästar i hagen och åkte hem. Gick en sväng med Annica på kvällen och det var härligt. Solen sken och det var för en gångs skull BLÅ himmel.. Saknat solen nu de senaste dagarna. Det har ju bara regnat och varit allmänt skitväder vilket är skittråkigt!!..

Nej nu ska jag kasta mig in i mitt sovrum för att kolla på American Dad på 3:an. LÄTT en av de bästa serierna som finns!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: