Dagen

Nog orkade jag jobba allt. Sen att jag tog mig en powernap innan jobbet är en annan femma :P Sov i ca en timme vilket var skönt! Det gav lite krafter iaf :) Fick skjuts till jobbet av pappa men hem fick jag allt ta pendel+buss. Jobbkamraten som brukar skjutsa hann tyvärr inte idag, han skulle direkt till ett annat jobb. Men men, går ganska fort ändå att åka hem :)

Bingó fick vila idag, men hämtade honom för att kolla hovar och sånt. Går upp i hagen och ropar lite på honom, och hela Bingó utstrålar "jag har inte gjort någonting!!!" Sen att täcket var trasigt är en annan femma. Jävla häst :P De roliga är ju att han vet att han gjort "fel" och då spelar han så enormt på sitt utseende. Vilker funkar >.< eftersom han är så jävla söt när han spelar ordentligt :P.. Tur är iaf att man har 2 vintertäcken, så mamms får ta och sy ihop det imorgon var tanken :)

Nu ska ja ta kattungen under armen och gå och lägga mig, trööööött som fan. Och upp "tidigt" imorgon för att åka till stallet. Tänkte ta en liten skogstur nu när de är lite kallare och de har fryst på så de inte är så jävla lerigt överallt. Får se hur knöggligt de är där jag tänkt rida :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: