Studentmössan

Eftersom jag var så duktig förra terminen och var i skolan 2 ggr (?) typ, så missade ja självklart dagen då dom hade abc gruppen i skolan för att prova ut studentmössor så får ja beställa min via nätet nu ist. Och ja har sådär lite lätt ångest över att ja inte riktigt vet vad de är jag vill ha =O

Vet iof vilken mössa å så, men va ska man skriva på den? usch å fy för alla dessa val. hade man inte bara kunnat ha EN mössa å så var de med de liksom =P. Ska rådfråga pappsen när han kommer hem ikväll så han får säga vad han tycker, mamma min är ju i tyskland just nu så henne kan ja inte fråga.  Nu är de exakt 19 veckor kvar!! Sen jävlar smäller de ^^ Äntligen efter alla dessa år bakom skolbänken =) Ska bli sååå skönt.

På lördag eller söndag åker Bingo upp till kompisarna igen! FY så skönt de ska bli. Slippa oroa sig för att han inte fått lunch hö + vatten å ja överhuvudtaget slippa oroa sig för honom, för han mår dåligt när han är själv, vem gör inte de? efter ca 13 veckor i ensamhet, han kommer dra runt som en jävla kanin på uppåttjack. Så ja har lite ångest över att han ska överanstränga sig och skada sig pga de ist. Men vafan de är DJUR. Han klarar sig säkert skitbra =P.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: