Ponnyridning på EKO

Blev upphämtad av Åsa vid halv 10 ungefär. Hängde på släpet och drog till stallet där vi plockade iordning alla grejjerna och fixade färdigt hästarna. Blev lite kinkigt med Hera för hon ska absolut INTE in i transporten. Sluta med att jag fick mer eller mindre dra in henne i transporten. Det är verkligen guld att Bingó bara kliver rakt in <3. Åkte till Eko och lasta ur. Precis innan urlastning kommer en tjej som arbetar på Eko för att hälsa och frågar om hon får kolla in i transporten, vilket hon såklart fick. Det första hon säger "Å han är så söt så jag får ont i hjärtat". Nog den absolut sötaste kommentaren jag fått faktiskt. Bingó var faktiskt rätt cool vid avlastningen, ända tills det kom en palldragare med 2st parasoller på. Haha, han blåste upp sig sjukt mycket. Barnens favorit vart han nog lite också. Klapp ponny fick han jobb som också. Eftersom han bara äääälskar när folk klappar på honom. Kom en äldre dam på slutet precis när vi höll på att packa ihop som frågade lite försiktigt om hon fick klappa på Bingó. Bingó stod och halvsov så det var bara att klappa på. Kan stolt säga att detta är den andra hästen denna dam har klappat på i hela sitt liv xD. Hon var livrädd och när hon klappa öronen böjer Bingó lite på huvudet eftersom det är såååå skönt. Hon höll på att få spel tanten xD. Varför rör han på sig? Då fick jag lugnt förklara att han gillar att bli klappad på öronen. Sen tog hennes man upp mobilen för att ta kort och nu har hon ett bildbevis på att hon klappar en sovandes Bingó också. Haha.

Dagen var vaaaarm och lugn. Inte fy skamm egentligen. Fick 300 kronor (presentcheckar på Eko). Gratis lunch, gratis dricka och glass =)
Men nu känns det i kroppen att man har varit ute och gjort saker 2 dagar i rad. Jag är egentligen helt sönderbränd på armar och bröst samt i pannan. Men vafan, är man äkta svensk så blir man bara röd och efter det lika jävla vit som tidigare ; )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: