Fundersam

Har ju nu börjat trava med Bingo, vi är nog uppe i totalt 2 varv på våran ovalbana, men inte alla varv på en gång såklart. Utan en långsida i taget, har gått ner i tid nu också. Var ju uppe i 1 timmes skritt där ett tag men nu ligger jag oftast runt 30 - 45 min beroende på hur mycket ja travar. Är lite fundersam över hur mycket man bör rida än. För Bingó skulle ju kunna springa rätt mycket om han själv skulle få bestämma. Men han är väldigt duktig må jag säga. Gör inga dumheter eller så. Bara tolkar mina hjälper lite fel ibland ; ) "Vadå?, innerskänkel i trav i en hörna MÅSTE ju bara betyda galopp??, hade jag fel? neee de tror ja inte" Så lät de idag iaf. Men han är riktigt duktig och tar mina halvhalter.

Måste säga att hästen gick i form i traven några steg å ja vart typ helt ställd. Vet inte riktigt hur ja skulle fortsätta därifrån, Jag har GLÖMT BORT!! Det känns faktiskt lite hemskt. Men de är ju faktiskt över 3 månader sen ja red ordentligt och då hade vi just fått kläm på de där med trav i form. Jag har sån svår ångest över att Bingó ska ha blivit sämre vid återbesöket, För ja vill verkligen inte det. Av hela mitt hjärta!!..

Visst de är väl exakt 4 veckor kvar till återbesöket. Men ja har ångest ändå. 4:a veckor går fort. vafan 4:a veckor har redan gått sen vi var där sist, och visst känns Bingó fräsch än. Men de kan också gå utför.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: