Hovis och Tandis

Dagen började med migrän anfall. Så kissekatterna på katthemmet fick klara sig utan mig idag. kl 11 skulle hovis komma men hon var tidig och var ute redan halv 11. Bingó fick sommarskorna på nu, eftersom han ändå gått utan broddar i flera veckor. Hovis pratade på om allt mellan himmel och jord. Väldigt trevlig människa =). Bingo är ju nerkärad i hovis också. Hovis prata om att eventuellt när hästarna bytt till sommarhagen, så skulle hon kanske testa på en speciellt skoning som hette något jätte bra som tydligen var bra för spatthästar. Men nackdelen med den skoningen är att dom lättare tappar skorna. Så vi får se hur de blir med den saken..

Tandis kom ut sen också. Är lite mer än ett år sen hon var här sist. Då hade ju Bingó jätte vassa kanter på tänderna och en massa sår i munnen, Nu var han betydligt bättre men några vassa kanter hade kommit tillbaka. Alltid kul när tandis kommer. Man lär sig något samt att man får ta in handen och känna runt i munnen på hästen =D. Bingo tycker iof att de är en ganska läskig upplevelse, men han överlevde denna gången också.

Idag vart de en dyr dag för mamma haha, men på tisdag blir de dyrt för mig och min lilla plånbok. Då kommer kiropraktorn ut. Vilket är efterlängtat! Får se var hon har att säga om Bingó =) alla andra är ju så positiva och håller tummarna för oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: