3 timmar i sadeln

Idag är de tisdag. Dvs Annica rider, vilket då oftast betyder uteritt! Idag var vi pigga och glada och red ut en helt ny sväng som tydligen ska vara så bra och så lätt att hitta runt (märkt med färgade band), jo nog hitta vi runt slingan men hej å hå på vissa ställen haha, ja hem kom vi som sagt och tur var väl det. Bingó stackaren var helt slut. Inte ofta man rider i mer än 3 timmar på en och samma gång. Iof mest skritt så de var väl inte så farligt ändå. Bytte för någon dag sen nosgrimma från Remont till ett engelskt med aachem, Bingó går verkligen super numera. Går bra annars också men kul när man byter och testar något nytt och de funkar. Så får se hur länge ja rider med denna nosgrimma innan jag byter tillbaka =P

Bingó ska få en välförtjänad vila imorgon med lite massage på rumpan hade jag tänkt. Märks att dom rackarna går på gräs numera. Magen har kommit tillbaka. Känns bra att han står inne på nätterna så magen får vila lite. Han kommer antagligen att gå upp rätt rejält i sommar eftersom att jag inte kan rida så som jag gjort tidigare. Men jag hoppas på att han inte bli smällfet. Bara att ta den smällen iof. Men de vore ju rätt skönt om han höll sin normalvikt..

Inatt fick jag faktiskt sova lite lite mer, tror jag somnade runt halv 5. Vaknade vid 10 och då hade ja bara vaknat 2 ggr under den tiden. Så fingers crossed för att de är något som blåser över inom några dagar!

Satt och planerade inför Studenten och som de ser ut nu så ska de komma ca 30 pers. Det ska bli kul med lite folk. Bara dom närmaste kommer vilket känns bra. Ska bli så härligt att stå där med mössan på och bara vara lycklig ='). Nu är de faktiskt bara 22 dagar kvar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: