Dagen

Dagen startade redan kl 7 med magont. Suck, lyckades med att somna om men vid kvar över 9 ringde väckarklockan, så trots magknip så drog jag mig upp för nu var de dags för Fords Vårpicnick!. Pappa som pulat med Mustangen i flera veckor vart klar igår, så vi brumma iväg till Ica Maxi där vi skulle träffa gänget för gemensam åkning ut till Lida, vid avfarten från motorvägen börjar en liten fin röd lampa lysa, den varnade om att generatorn var trasig. Nej men JIPPI!, vart för familjen Ahlberg att åka tillbaka hem och hämta KIA:n ist, Absolut inte lika kul men de funkade det också. Tråkigt väder var de också, men vi slapp regnet.

Vid 1 var vi tvungna att lämna gänget för att åka till Stallet. För där var de stallmöte. Så där satt vi i ca 2 timmar och diskuterade, ehm ja du typ ingenting?, Hästarna ska iaf ut på bete ganska snart och ska börja med kvartdagsbete, släpps ut i gräshagen vid 15 ungefär. Sen berättade stallägarna att nya krubbor ska införskaffas i sommar, nya vattenkoppar  ska de också bli, samt nya saltstenshållare. Lite uppfräschning ska de bli också. Målning osv.

Bingo får stå inne i sommar tror jag. Lite beroende på väder och vind. Mycket knott, broms och annat skit så blir de att stå inne nattetid. Men vi får se som sagt. Klia i manen har han börjat med också, gräsets fel =P haha, så snart åker det extremt roliga exemtäcket på igen, men förra året gick undan smärtfritt och täcket hjälpte faktiskt. Så vi håller tummarna för samma visa iår igen.

Föräldrarna är bortbjudna på middag ikväll, så får se om J. kommer över eller om jag blir helt ensam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: