Friskförklarad Ponny :D

Mjo idag har jag friskförklarat min ponny. Visar ingentinge på rakt spår och ytters lite på böjt spår. Var ingen förutom jag som såg den "markeringen" och vi var 3 st som titta (4:a st med mig) så ja, han är friskförklarad ;P jag är bara jättepetig. Ska nog ta mig en skritt tur imorgon för att se hur han rör sig å så. Sen är det bara att sätta igång. Som dom sa, det är bara en vrickning, inget annat och då behöver man inte ta det lika lugnt som jag gjort tidigare, (dvs skritt i 2 veckor och sen lite trav då och då) utan jag kan gå lite fortare fram utan att ha dåligt samvete ; )

Hade en liten lektion för Annica och Múska och jävlar va dom tar stora steg framåt :D så jävla kul att se. Snart är det rent tölt på den där damen, snart ;D trava kan hon iaf, jävligt fin trav har hon men lite mer ihopridning och tryck från baken så kommer snart ett riktigt trevligt steg också. Än är hon lite markbunden.

Funderar lite på om jag ska gå och ta mig en tupplur snart, precis klivit ur duschen och innan dess tog jag mig lite lunch. Sen är det globen som gäller!! Ska bli såå jävla kul :D:D Önska mig lycka till med att hitta ett fleece ;D , sen blir det jobba från 00:00-07:00 JIPPI eller inte >.< får se hur pass jävla trött jag blir tillslut :P men de ska nog gå bra det där också : )

Ha en trevlig dag alla :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: