Stallbesök i regnovädret

Fan, idag har de regnat heeela dagen.. Och ännu mer regn ska de bli!! Jag hatar regn >.<
Åkte iaf som vanligt ut en sväng till stallet och idag blev det longering med ett litet kryss att hoppa :) Bingó skutta stooort över hindret <3, fick hoppa krysset 6 ggr (3ggr från båda hållen vardera) och sötnosen ville dra iväg i bocksprång efteråt men eftersom ja höll i linan så var det ingen hit och han fick vackert sakta av till trav direkt efter :P

Idag vart även den lillakatten avmaskad, 2ggr till sen är han avmaskad han med :) Så fort jag fått ett jobb ska han försäkras också.

Fick även höra av mor att stallägaren hade ringt till henne och haft ett "förslag". Dvs ja får mina täckesbyten om jag åtar mig ett extra pass (dvs en av deras helgpass). Och visst, inga problem för min del. Jag åker ju ut varje dag ändå så va gör det?. Han skulle bara prata med sin fru först sen blir de täckesbyten!. Han vart nog lite rädd när mamma sa som de var, att vi kommer leta nytt stall om vi inte får denna tjänst :)


Förresten så sitter jag och försöker ladda upp min video igen, men nu går de extreeeeemt segt ist. Håll tummarna på att de funkar denna gång! :)


Kommentarer
Postat av: Agn

jag försöker faktiskt, men .. det lyckas inte alltid ! xD

2008-11-11 @ 23:01:38
URL: http://nikonian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: