Huddinge Akuten, YES!!

Long time no seen, eller nått åt de hållet. Var ju faktiskt över 1 år (eller ja exakt 1 år och 29 dagar) sen vi besökt huddinge akuten. Och då var det ju jag som åkt av hästen. Idag var det pappas tur. Klantarslet tappa en tv på foten, eller ja den välte över foten. Men ni vet, innan plasma tv/lcd tv:n kom ut på marknaden fanns det ju såna där sjukt stora "flatscreen" tv:n att köpa, stora som hus både på höjden, bredden och djupet. Tv vägde säkert en bit över 50 kilo, och den hade lämnats kvar i de nyköpta sommarstugan.

Och idag skulle vi iaf slänga den på tippen, så pappa och jag koppla på släpet som var fyllt upp till bredden med skräp + den där tv:n. och allt går bra tills vi bara ska "putta" in tv 1dm i "skåpet" man ställer elavfall i. Och då välter skiten rakt över foten på pappa, som faktiskt höll masken rätt bra. Detta hände runt halv 4 typ. Vi var iväg en sväng till bauhaus och käka middag innan pappa tog av sig strumpan och visade foten, dvs foten var stor som en jävla handboll (jag skojjar inte, den var fan nästan lika stor som en handboll) mamma och jag tvingade iväg honom till Huddinge Akuten och som tur var, så syntes ingen spricka eller att de var brutet så dom linda fossingen så fick vi åka hem igen. Men den är fortfarande lika stor och lika blå/lila.

haha, ja ibland händer det grejjer hos familjen ahlberg ;P


Kommentarer
Postat av: Agnes

AJ, måste ha gjort apont ju!!! minns när jag tappade laptopen på foten för nån månad sen, det gjorde skitont, hur ont gör inte en tv då xO

2008-10-01 @ 11:16:39
URL: http://nikonian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: