Ett år sen

Den här dagen hade jag så gärna spenderat på annat sätt, själv hade jag tänkt mig en lugn och mysig tur i skogen. För att fira att det är exakt 1 år sen vi blev utsläppta från kliniken. Tyvärr firas denna dagen med att byta bandag på benet, ge en spruta i halsen (pencillin) och spruta in äcklig medicin i munnen på Bingó. Inte som jag hade velat eller planerat.
Bingó var iaf jätteduktig när jag skulle spruta i halsen, röck inte ens till. Bästaste hästen <3 Däremot blir han jättearg när man ska ge medicinen. För den smakar blää, men sen belönas man med en liten promenad till en gräsfläck för att beta en stund. För det fick vi sa veterinären :)

Bingó är haltare idag också, inte så konstigt med tanke på att chocken har lagt sig samt att smärtstillande som vet. gav antagligen avtagit. Men det är jätteläskigt att promenera med en häst som har en trasig sena. Det känns helt absurt.. Men han ska bli bra tillslut. Tur är väl det!


Kommentarer
Postat av: Fia

:( Stackars Bingis o. Carro! Tycker så synd om er! <3

2009-04-28 @ 18:27:55
URL: http://styrmir.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja, men små prinsessor är ju känsliga :D Du har väl hört sagan om prinsessan på ärten? :D (Vem har inte liksom?) Smári är Prinsessan i Träskbäck :D

2009-04-28 @ 22:49:57
URL: http://styrmir.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja, omg, du måste värna om hans ömtåliga ..innanmäte! :o Säg inte så, Prinsessan kanske tar illa upp! Eller blir det ksk Prinsessan av träskbäck? :D Du vet... av sverige, inte i sverige? Båda går, men vilket är mer rätt? Hon kan ju, förlåt, han, kan ju bli ledsen om det sägs fel :S

2009-04-28 @ 23:38:22
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: