Förkylningen tog mig också >.<

maaah, nu har förkylningen kommit till mig med >.< vakna upp imorse med onormalt tungt huvud och svårt att svälja, lite feber hade jag också när jag tittade efter men med lite alvedon/ipren så försvann den ned iaf !
For ut till stallet tillsammans med Annica, red vägen fram å tillbaka 2 ggr i brist på energi för att rida ut i skogen! Jag fortsatte sen på ridbanan och Annica for ner på ovalen. Körde lite volter i tölt och jävlar va bra han gick! Det jag vet inför måndagen är att jag måste värma upp lääänge innan vi ska tävla. Annars kommer Bingó ha alldeles för mycket energi och bli passtaktig :P
Men ena stallkamraten tyckte han var jättefin! Och att de var jätteroligt att se en häst tölt i form, ist för att gå med mulen i vädret!!

Ikväll blir det nog sängen tidigt -.- så jävla seg i huvudet och i kroppen. Suck


Kommentarer
Postat av: Fia

Nelson-HAHA, jag har int fått den :o Jag som bott med 3olika sjuka folk i flera veckor :o (och så syrrans ungar då..) Men åååh, kommer gå superduper i måndag! :D Jaaa, så du vet att du får INTE göra så där sen om jag hittar en dansk/norsk !

2009-04-08 @ 23:25:02
URL: http://styrmir.blogg.se/
Postat av: Fia

Oooh ja, verkligen!! Annars skulle min ha dött (flera) tusen ggr om!



Åååh nä du, då kan du räkna med att inte få ta del av pengarna jag lurar till mig av den gamle! (Tänk om det är en dansk gammel-miljonär jag hittar då :o Då slår jag vad om att du it gör så, får då vet du ialf hur det skulle gå ;)) Men fatta vad pinsamt eg :o

2009-04-09 @ 01:47:03
URL: http://styrmir.blogg.se/
Postat av: Sofie

Stackare, jag har undvikit både influensa och förkylning peppar peppar ta i trä.

2009-04-09 @ 08:12:16
URL: http://svalurlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: