Fredagen den 13:e

Dagen har börjat ok. Och jag som brukar vara lite extra försiktig när det är just fredagen den 13:e! Än har inga större missönden skett. Förutom att storkatten har spytt i mitt rum 2 ggr. Varav den 2:a gången var under sängen, så det vart att dra fram sängen en bra bit... Glada nyheter är däremot att storkatten väger HELA 3,5 kilo :D:D (mot för ca 2månader sen då han vägde 1,5 nästan 2 kilo) Sånt blir man riktigt glad över!. Det går åt rätt håll och min gammelkatt kanske kan få bli några år till ändå :D Man hoppas ju alltid!
Litenkatt vägde däremot 2,5 kilo. Har ingen aning om det är normalt för en kattunge på lite mer än 5 månader (5månader och 2veckor).. Tror de borde vara normalt.. Det är ju en massa muskler. Bara han inte kliver över  4 sträcket så borde det lösa sig :)  Litenkatt har däremot fått tillbaka sin rundmask (eller om det var bandmask de kommer ja inte ihåg). Tur i oturen så har jag en förpackning här hemma iaf. Så det blir att köra igång nu med avmaskning i 3 dagar :)

Ska väl åka ut till stallet om någon timme, bara mocka och mata samt hälsa på hästen i hagen. Han får vila idag eftersom han gick så JÄVLA bra igår <3. I helgen blir det uteritter tror ja nog allt :) Om jag inte kan få med pappa ut till stallet för att fota lite :D Vore kul att ha bilder på tölten när han går i form.. Än är det en väldigt djup form. Men med lite mer styrka i hans bakben/rumpa så kommer ja kunna begära en högre och trevligare form :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: