Guldet 3

Fan va trött jag är om dagarna, sover i snitt nuförtiden 12 timmar. Och ni ska veta att bara det är helt underbart! Längesen ja sov så länge. Men iaf, jag är som ett trött gammalt ök om dagarna sen ändå.. Gäspar å har mig.. Liite lätt drygt faktiskt. Jag vill vara pigg pigg =/. Iaf nyvaken vid halv2 upp å duscha sen ut till stallet. Tog oss en tur i töltens namn idag, red vägen fram å tillbaka och töltade på bra på vissa ställen där snön låg över isen. Vågade inte tölta när man såg blankisen :P Fortsatte sedan med tölt/galopp i en av sommarhagarna nere hos grannen, min fina fina ponny. Jävlar va han gick bra i tölten i det halvhöga gräset med snö på.!!. Vilket steg :D Sen galoppa han jätte lugnt och fint. Precis som jag bad honom. Tog varenda förhållning, mitt guld <3
Tog sen några varv på ridbanan, tränade tölt på volt och takten kommer mer och mer, vi blir mer balanserade och vi tar fan stora steg framåt! Formen kommer mer och mer och under längre och längre stunder :D TACK M för hjälpen! Känns så härligt att på 2 lektioner kommit så långt. Tänk va mycket man kan när någon bara påpekar något. Och vad hästen kan sen :D woow!

Sen lär jag släppte ut honom i hagen, och han ser på en med sina vackra ögon. Det är då man känner att det är värt allt slit. Mitt guld går i den hagen om dagarna och väntar på att jag ska komma. Mitt guld gör det jag ber honom. Min guldhäst med spatt bajsar guldklimpar! Så är det bara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: