Jobb, systund och filmtajm.

Riktigt kul att jobba.. eller inte.... Dataproblem så jag satt sysslolös från kl 00 fram till kvar över 3. Då hoppa allt igång. Och blev asigt stressigt  >.< kul att försöka hinna med 7 bilar på 4:a timmar (ist för 7timmar). Hejj å hå vilket tempo. MEN vi klarade det! Vilket kändes enormt skönt! Vi kan bara vi vill :)

Hem och sova, sen ut till stallet vid 2. Bara mocka och mata och hälsa häst i hagen, riktigt underbart att komma ut till honom och se att täcket sitter snett som satan, samt ena maggjorden inte sitter fast. Ser sen att maggjordsfästet är trasigt.. Kul som fan >.< (tur att pappa gillar att svetsa å ha sig, nu är det lagat iaf) Men det var inte det enda. 4:a härligt STORA hål i täcket också. Men OJ så roligt! har tagit mig 3 timmar att sy skiten. (not to self; kasta täcket nästa gång) Jag hatar helt ärligt att sy.. Det värsta som finns.. Men nu är det sytt och klart och redo för Bingós nästa äventyr..

Just nu väntar en påse popcorn samt en film på mig. Vad för film de vet jag inte. Får se va jag hittar :) Men popcornen lär smaka bra ikväll. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: