Jobb; Yes. Ridning; Yes. Kamera; Yes

Fan va mycket positivt som hänt idag. Känns helt ovant haha. Sällan allt brukar gå MIN väg men idag var det tydligen dags. Ringde till jobbet och tillslut fick jag prata med min nya handläggare. Jag får fortsätta jobba. Han skickar mig ett nytt kontrakt senast på tisdag, bara att skriva under och skicka tillbaka. YES, då kan jag ha alla mina planer och drömmar kvar. För det är lite pengar som ska ut, men jag ska ändå ha råd med min tatuering i slutet av april!! yes yes yes

Ridningen idag var skön den med. Annica var ute och red på Múska så vi gav oss iväg och red skrittslingan (som förövrigt är 16,7km lång och tar 1,5 timme att rida ;D) Trötta ponnysar och trötta ryttarinnor anlände på en kolsvart stallplan efter ridturen. Hjälp säger jag bara, spände mig som ett as eftersom vi halka runt lite grann i nedförsbackarna eftersom Bingó fick lite styltor då och då. Men ridturen var mys och vi prata en massa. Bingó får vila från ridning imorgon. Tänkte att vi skulle ta oss en liten promenad om vädret inte säger något annat!

Kommer hem efter stallet och ser att papps har köpt en systemkamera ^^. Han har tänkt köpa en ett tag och nu med alla reor så blev det en Sony a200. Ingen värsting kamera men funkar fin fint för det vi kommer att fota!. Ska bli kul att se hur bra pappa och kameran samarbetar på söndag, då det blir han som fotar ;D Har själv lekt med kameran lite ikväll och blev några söta bilder på stor och lillkatt, speciellt på lillkatt som busa runt!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: