Pollen, pållen och jag

Att pollenhalten hos gräs är myckethög för tillfället är inget som undgår mig. Veckan har varit skitjobbig och just gräset är det jobbigaste för mig. Trots att jag reagerar på björk,  hassel, al och alm men inte i samma utsträckning, utan just gräs och gråbo är det jobbigaste. 5st astma attacker har jag haft i veckan, varav 2 var riktigt jobbiga. Det är rätt skönt ändå att jobba under den här perioden. Dock hjälper det ju inte att man har häst och tvingas vistas i dammig miljö samt pyssla med hö. Men vad gör man inte?

Tränade lite markarbete innan jag satt upp och Bingó var pigg och duktig. Svårare från ryggen men det går absolut bättre och bättre! Ryggningarna är han skitbra på nu ^^. Behöver knappt ta något alls så ryggar han (sålänge jag kommer ihåg att öppna upp mitt bäcken bakåt ;D). Travade ca 5 meter idag också ^^. Absolut ingenting märktes. Dock kommer jag att vänta i några veckor till innan jag lägger in trav. Nu hade jag tänkt att vi skulle ut i skog och mark liiite mer iaf och bygga lite mer muskler och tänja på senan lite i backig och mjuk miljö. Dock märkte jag ett litet sår precis ovanför ballarna på högerbak... Mugg? får absolut hålla stenkoll och smörja!

Fast nu ska ja hoppa ner i min nybäddade säng (var nybäddad igår iaf xD).. Se lite tv sen sussa för dagen. Jobb imorgon! Upp kvart i 6. Yaaayy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: