Glad häst läker sina sår

Usch usch usch usch, idag drog jag av hudflärpen som åkte lös för någon dag sen, hängde knappt kvar på benet men fick ändå "rycka till" för att den skulle åka av. Den var ju påväg av i vilket fall liksom :P Kom inge blod eller nått så biten var redan död. Iaf, mer var idag eftersom jag tänkte låta benet vila från alsolspriten eftersom det har uppkommit en rådnad. Aja, tvättade rent och på med spritbandaget igen. (Ska ut om några timmar igen och byta bandaget :P)

Släppte ut honom i "bodenfållan" en fålla som är typ 20x20 m stor eller nått sånt. WOOOHOOO sa Bingó och drog iväg i galopp. NEEEEEEEEJJJ skrek jag och ponnyn tvärstannade och tittade på mig och sa "Vadå? ingen galopp?" La sig ner och rullade 3ggr xD sen for han iväg i trav. Skriker NEJ igen och då stannar han å tittar på mig och säger "Vadå? ingen trav eller? TRÅKMÅNS" och började beta.

Tror inte han kommer fara runt i hagen. Såg att han tyckte att det var liiite obehagligt för det var stel och stappligt i samtliga gångarter (förutom skritten då som är sjukt fin och ren!)..

MEN jag anser också att hästen läker bättre om han är glad! En ledsen häst orkar inte läka sig lika bra som en glad och välmående häst!



Sen ett tips till Ämma :)
Klicka på månaden April och skrolla neråt så kommer du till inlägget du letar efter :)


Hittar inte felet på bloggen, den vill helt enkelt inte samarbeta? Skumt



Kommentarer
Postat av: Fia

Hahahaha XD Underbara Bingo X'D <33

2009-05-10 @ 16:09:20
URL: http://styrmir.blogg.se/
Postat av: ämma

Kom på det jag med så nu har jag läst. stackars stackars er <3

2009-05-11 @ 10:30:59
URL: http://nikoba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: