Gråta ut smärtan?

Usch jag vill bara gråta. Älskade älskade hästpojke <3
Va har du gjort för att förtjäna allt det här? Vad?....

Böt bandage och satte på alsolspritsförband ist. Bingó sa ajajajajajajajajajajaajjajjjjjj och slog med frambenet och hade sig.. Svider ju :( Fick linda på iaf och sen spruta penicillinet. Ut och beta lite och kände egentligen bara för att sätta mig ner och gråta. Där går, världens finaste hästpojke bland gräs och njuter av tillvaron.. Världens finaste hästpojke ska inte ha ont :( men det har han. Även fast han inte visar något utåt sett när vi är på promenad eller när han bara står och betar så ser jag att hela han utstrålar. Matte det gör ont där. Och det gör ont i mig, så sjukt ont.
Om jag kunde skulle jag bara vilja blåsa bort det onda, såsom man gör med småbarn som ramlat. Bara ett djupt andetag och sen blåsa, blåsa länge länge så länge att det onda släpper sitt tag och flyger iväg.

Men jag kan inte, och det gör så ont i min kropp när jag inser att jag inte kan.
Älskade älskade Bingó. Matte älskar dig <3<3


Kommentarer
Postat av: Fia

Men ... <3333333333333 på er! Hon som inte verkar förstå att du älskar han o. gör allt vad du kan borde läsa det här.. Då skulle hon väl ändå förstå?! Om inte hon är helt tappad bakom månen iofs.. verkar så...

2009-05-08 @ 00:59:18
URL: http://styrmir.blogg.se/
Postat av: BaraM

å ingen tvivlar heller..it´s love

2009-05-09 @ 12:52:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: