Sista dagen med Metacam. Äntligen ;D

Sista dagen med Metacamet idag. Skönt sa både jag och Bingó. Inge kul att tvinga i honom äckelmedicinen. Men nu behövs det inte mer! Skönt skönt! Är en jävel på att spruta penicillinet nu om inte annat ;D wroom så är det klart. Sen att Bingó är jättehärlig och bara står stilla underlättar ju något enormt!
Regna har det gjort idag också till å från, vilket betyder att Bingó har fått stå inne i boxen. Myyycket att mocka men det funkar :)
Blev en kort betesträning idag på ca 20 min. Sen började det regna igen. Han går ju riktigt riktigt bra just nu. Vilket är jätteskönt! Sen är det jättegulligt av alla som undrar hur det går för oss hela tiden. Min gamla ridlärare tyckte så synd om oss förra måndagen och idag var hon så glad över att Bingó var bättre och tyckte att det bara måste gå framåt för oss nu och hon skulle hålla tummarna på att det inte kom något bakslag! Stallkamraterna stöttar dom med vilket är skönt!

Även fått ett erbjudande från stallkamrat idag, hennes svärmor har en egen liten gård med ca 6 hästar eller något sånt.. Så har jag inte fått något jobb i November kommer jag att flytta upp till hennes gård under 3veckor medans hon är ute och reser. Ska ta med Bingó upp och bara ha det skönt :) Ta hand om hästar å ha det kul. Nääästan så jag hoppas på att jag är arbetslös då ;D vore så sjukt underbart att få rymma från verkligheten!


Kommentarer
Postat av: Frida

Ta med dig miiig =) Please, vill också rymma ett tag. Krama på Bingosen & dig själv

2009-05-04 @ 22:20:07
Postat av: Carro

haha, du får väl ta och komma upp å hälsa på sen om jag nu ska ta hand om hästarna :D

2009-05-05 @ 00:15:28
URL: http://whyevenbother.blogg.se/
Postat av: Fia

Åh, hoppas :D Låter j*vligt härligt!! ^^ HAHAHA XD Gud, jag med mina bilder. "Jag packar mig med ner i väskan" Så ser jag hur jag sakta smyger ner i den medan jag ser mig vaksamt omkring och stänger locket över huvudet på mig XD Oj gud... haha

2009-05-05 @ 00:54:03
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: