Strandad

Fick skjuts ut av stallkamrat vid halv 8. Hon hade däremot ingen möjlighet att skjutsa hem mig, så vid 11 stod jag där mitt på stallplan och övervägde; Låååång promenad hem i regnet (tar säkert minst 1,5timme), 15min promenad i regnet till busshållplats, eller liite längre till pendeltåg (ca 30min), problemet med det var att mobilen knappt hade batterier, betalar med mobilen om jag skulle åka kommunalt.. Liiite pinsamt om mobilen dog under färden xD. eller så tänkte jag vänta tills en stallkamrat dök upp, vara sällskapsdam till henne och få åka hem vid halv4 typ. Och NEJ inget lät lockande.. Ringde en snabbis till mamma i dalarna och beklagade mig över min situation.. SÅ hon ringde brorsans mamma så kom hon och hämtade mig ^^. Maha, det tackar man för.. Hade kunnat gå den lååånga vägen hem OM det inte hade regnat så in i helvete.

Aja, pappsen får ta och fixa moppen nu innan jag klättrar på väggarna!

Imorgon ridning! (lånar stallkamrats häst) ut i skogen med Annica å Múska :) hoppas på bättre väder!
Ikväll, robinson ;D
nu, lekstund med litenkatt!

som förövrigt är helt förvirrad inne i tvättstugan. "vart försvann toffsen, vart försvann toffsen?? PANIK VART ÄR TOFFSEN!!"


Kommentarer
Postat av: Agnes

nä, glukosamintillskott har jag inte provat.. var hittar man det? :)

2009-05-23 @ 18:26:57
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: BaraM

vadå...bortskämd liten tjej ..hahaha....jadu toffsen finns inte här...tror jag..haha

2009-05-23 @ 19:02:26
Postat av: Carro

BaraM; bortskämd? Det vill jag inte påstå. Stallet ligger så dumt till att det egentligen vore farligt att knalla hela vägen hem. Idioter som far på vägarna runtom tyvärr

2009-05-23 @ 23:14:20
URL: http://whyevenbother.blogg.se/
Postat av: Agnes

Hum, jag får kika ^_^

2009-05-23 @ 23:46:13
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Fia

Sånt är störigt :P



Tack :) Men nej, kommer nog inte bilder där x) Blev inte många bilder, bara några dåliga från fyrgången. Jan(?) som fotade. Blev filmad i tölten, har kvar OM INTE Erikas mamma lyckades med att spela över det...! Hoppas inte!

2009-05-24 @ 15:12:53
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: