Upplägg!

Idag har jag ridit 3 hästar, Bingó samt Litla-Lif fick vila idag.
Red Brandur, Faxi och för första gången Lyfting.  Nu har jag även känt mig fram och har hittat hästarnas svagheter som jag ska arbeta upp under nästkommande veckor, hoppas på att hinna få resultat innan dom kommer hem från Thailand :D vore så kul om hon kände att jag gjort något vettigt liksom :)
Följande planer är

Faxi; Ska inse att skänklar inte bara betyder full fart framåt!. Mycket skänkelvikningar och arbeta på volt samt runda runt skänkeln i skritt, samt små övergångar till tölt där skänkel fortfarande bara är formande och inte drivande!

Brandur; ska tränas på övergångar mellan skritt-tölt och skritt-trav, behålla formen i övergångarna!

Lyfting; ska ridas igenom ordentligt i skritt och lära sig skänkelvikningar. Samt även förbättra tölten som är så passtaktig! Även träna upp traven som hon bara kan framföra på rakt spår i 120. Ska se om man kan ta och arbeta henne i traven på rakt spår och sen även ta ner tempot.

Litla-Lif; Eftersom hon bara är 4:a år är kraven inte så höga, ska försöka hjälpa henne med balansen samt se om jag lyckas med att få igång tölten på henne utan spänningar. Hon travar i form redan så :)

Bingó; ska enbart byggas kondis på samt ha kul, nästan inga pass på ridbanan är det tänkt :) Mest ut på vägarna och gasa på!


Hoppas som sagt att jag hinner få ihop det innan jag ska hem. Skulle höja mitt självförtroende enormt! Så satsa ska jag göra! :D Önska mig lycka till ;D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: