5, 3, 2 :D

Ut till stallet vid halv 5, mocka 5 boxar, fixa mat till 3 hästar och rida 2 hästar :D
Började med stallkamratens sto, som jag red för någon vecka sen. Supermys dam dock ingen ferrarri som Bingó xD Men ack så trevlig och jag är kär i traven! Vilar så sjukt trevligt i steget och ja, härlig som satan att rida! Sen från litet brunt sto över till stor rödblack :) Bingó reds på hacket igen och han är så jävla trevlig så jag dör!!!
Nu kan vi förövrigt tölta på form på rakt spår! :D och inte bara på volt! Nästa tävlings säsong blir vi farliga! (om vi inte hinner skada oss innan dess *peppar peppar, ta i trä*

Nästa helg ska jag eventuellt till stallet jag ska vakta :) Se mer av omgivningen, testa på hästarna samt lära mig mer om allt som finns på gården!. Nu är det inte långt kvar tills Bingó och jag åker iväg i en månad :) Ska bli skönt att komma bort och bara ha det tyst och skönt..
Är så drygt i stallet nu när stallägaren bara lovar och lovar men inget händer och vi stallflickor blir mer och mer irriterade. Och ja, ska bli skönt att lämna ett "halvbra" stall (inget mot stallet, det är liksom helt ok. MEN om man nu ska jämföra ;D) och åka till ett LYX stall! Omg så skönt! :D:D:D

Men nu, sängen.. Både katten och jag är trötta idag.. Jag har städad katten har hjälpt till, jag har tvättat katten har hjälpt till, jag har städat akvariumet, katten har hjälpt till. Så vi är trött båda två (märk "katten har hjälpt till = Katten har varit IVÄGEN)

Men nu sängen :) sussa sött alla ^^


Kommentarer
Postat av: Stephi

Vart ska ni åka i en månad?

2009-10-23 @ 17:48:31
URL: http://telliban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: