Söndag, vilodag?

Fan jag älskar min nya fina klippmaskin. Klippte en stallkamrats valack idag mot betalning såklart.. Dock bara halsklippning, tråkigt nog.. Hade lätt lunna fortsätta klippa. Blir som en drog! Så sjukt kul när klippmaskinen skär som en varm kniv i mjukt smör! SÅ KUL!!! Fint blev resultatet också och stallkompis vart jätteglad. Alltid kul!

Bingó kliat STORT sår på kinden IGEN.. Jag tror jag dog lite innombord igen.. Hur orkar hästjäveln liksom.. Tar sommarens exemplåga ALDRIG SLUT?? Bara en massa knott och mygg ute, kliar överallt på hästen gör det och allt jag vill är att bara ta av exemtäcket så han kan gå naken en stund innan nästa täcke åker på.. Jaja, får se om man kan ta av täcket snart.. Ska ju bli kallare :/
Imorgon ska jag longera igen, han har inte rört på sig sen i fredags :) och på tisdag kommer äntligen hovis!

och vet ni... min häst har jättelång päls igen O.o undrar liksom ibland hur lång päls den där ponnyn kan producera xD tar liksom aldrig slut!

Sen efter stallet for vi iväg och hämtade min jacka som varit inne hos lillhästen på brodyr. BILD KOMMER!
Efter det, for pappa och jag till Biltema där jag inhandlade ett nytt batterie till moppen och ny 2taktsolja också till moppen :) Sen var jag så snäll så snäll och hjälpte till i trädgården. Klippte gräsmattan och plockade lite äpplen..

Nu sitter jag här med en konstig känsla.. Är nästan lite sugen på att gå ut och springa lite.. Tror nog jag har lite feber faktiskt xD



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: