tadaa

Bingó har lite halv vila nu.. Longerade i Fredags och han såg såååå fräsch ut :D riktigt trevlig aktion i traven och arbetade igenom kroppen jättefint (trots longering i enbart grimma och longerlina, inga inspänningar).. Fick honom att böja igenom sig riktigt fint också på liten volt i traven. Jättehärligt!! Måste dock börja böja honom från marken innan jag sitter upp.. Ni vet, "kyssa stigbygeln".. Galoppa fint också gjorde han :)
Sen efter det fick jag leka lite hovslagare.. Ena sömmen hade tappat sitt fäste och pekade rakt ut (eller in på högerbak).. Blev till att knipsa bort den och nu får han nog helvila till Tisdag.. Kanske skrittar ut på honom imorgon om jag får trevligt sällskap. Skritt på en plan grusväg klarar skon lätt. Sitter ju fortfarande med 5söm så :) Sen på tisdag får jag nog rida lite lätt efter skoningen.. Annars sitter jag på en väääldigt pigg häst xD

Eventuellt blir det Gummikurs den 9-10 oktober! SKOJJ!! Får se om det finns platser kvar men jag hoppas :D

Dagen har däremot spenderats ute på Engsö slott, där vi fick en guidad tur runt slottet och fick höra berättelser om släktet som bodde på slottet. Spökar ska det göra där också.. Dock är jag en sån tråkig typ som inte tror på spöken ;D Men det var trevligt :)


Kommentarer
Postat av: Marie

yay! då ses vi då! =D gummi is tha man! =)

2009-09-27 @ 12:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: