Ridtur

Bingó har fått vila sen i torsdag då han fick en spark på bogen, svullen och halt vart han också.. (så galet trött på vissa situationer och att folk helt enkelt inte tänker ETT steg längre!)
tur i oturen iaf att det inte vart en spark på senan (som förövrigt numera har ett senskydd på sig dygnet runt)
Skrittade lite på honom idag iaf och han kändes sådär.. Trevlig form, öppnorna var super ohc skänkelvikningarna likaså.. Skrittade bara runt i typ 15 min för att känna lite.. Gör samma sak imorgon och lägger väl in lite trav och/eller tölt för att se.. Som sagt en spark som blev ett blåmärke, så egentligen inget farligt.. Bara en stel muskel. Kiropraktorn kommer ut nästa onsdag och kollar utifall att det blivit en låsning/förskjutning i bogen omårdet!

Red sen lillabruna en sväng, lite halvloj men trava fint och tölta fint :D tog även 2galoppfattningar i vardera varv.. En högergalopp fick vi iaf *woow* xD men hon är söt<3 :D och snart ska bebis planteras i magen på henne :D spännande!

Är hundvakt också, blev det i lördags och vovve stannar nog här i drygt 1vecka iaf, hon löper och ska få bebisar om hon nu släpper till åt pojkvännen som troget väntar hemma :)

Men nu sängen.. Jobbigt det här med tidiga morgonpromenader (jag morgonmänniska? åh nej!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: