5 under bara år <3

Tänk, idag fast för 5år sedan satte sig hela familjen i pappsens bil och åkte ut mot Sadelmakartorp och min förhoppningsvis framtida medryttarpålle. Jag minns hela händelseförloppet vilket är helt sjukt, men jag minns allt. Jag minns hur vi gick upp och hämtade honom i hagen med hans gröna trasiga grimma. Hur jag frågade om han var känslig vid borstning, hur vi pratade sadling. Att ägaren sa att han "hade svårt att stå still vid en pall", hur mycket snö det var (snöat aset under natten), hur härligt de kändes att rida en privathäst (som dock bara grisepassade men vilken framåtanda han hade!!), jag fick typ 3 travsteg. Jag minns så mycket!
Ägaren fattade tycke för mig och min ridning och jag "provred" även följande torsdag (den 3 dec 2005 var en lördag). Sen var Bingó MIN medryttarhäst. Min och bara min medryttarhäst. :') fattade mer och mer tycke för den där egensinniga men ack så underbara TJOCKA och HÅRIGA islandspojken. Sommaren 2006 var min bästa sommar någonsin, ständiga uteritter med stallkamrat, jag red nästintill VARJE dag (stackars Bingó haha, men ja, han vilade ibland såklart, men nästintill varje dag red vi) för ägaren var jättegravid med bebis och ville inte rida. Vilket sen slutade med att sensommaren 2006 berätta att hon tänkte sälja Bingó. Jag bönade och bad, och jag fick min efterlängtade häst <3 hösten 2006 blev han min och vi böt stall och resten mina vänner, vet ni nog :)
Tack min underara UNDERBARA föräldrar <3

Som trots hästrädsla (mamma) och total ovana av hästar, gick med på att ge sin dotter hennes största dröm någonsin. Den energin, tid och PENGAR mina älskade föräldrar lagt ner på mig och min häst är ofattbart <3 Ni ska bara veta hur mycket ni betyder för mig. Tack mamma och pappa, TACK <3 av hela mitt hjärta!






Dagsfärska bilder på mitt hjärta, mitt liv <3
Du ska bara veta hur jävla mycket du betyder för mig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: