Full fart framåt!

Idag har Bingó och jag busat gärnet ute i våra sommarhagar! :D först skrittade vi igenom alla hagar med stallkamrat som sällskap, hon lämnade oss och vi fortsätta med trav och galopp själva. Lät honom springa på i ganska friskt tempo, bromsträckan var lååååång xD haha, startsträckan däremot, den var kort och han accelererar ganska bra den där lilla skiten!. Tölta en del också, helt ren förutom när han själv tyckte att vi kunde ÖKA tempot lite, då blev de lite passtakt ^^. Underlaget är inte det bästa, lite guppigt osv.
Tog 2sista galopper i en liten "uppförsbacke" som finns i ena sommarhagen, bara ställde mig upp och gav klartecken och höll i mig. Jävlar vad han kan springa! Med helt spetsade öron <3 Sötnosen!
Och så svettig och flåsig han vart efteråt ^^. Stackars liten. Har ju inte galoppat så mycket iom att ja inte vill racer galoppa barbacka direkt :P Men nu blir de lite mer sånt iaf med sadeln :)

Svinigt kallt men jävlar va kul! :D min totto <3 (som förövrigt vart galet svettig, trots helrakning.. Måste raka om honom dock.. Ska göra det i veckan!).

Börjar bli lite nervös inför måndagen också. MEN, det kommer nog gå bra!! I hope! :o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: