Och nu då?

Jag är seg på att blogga nuförtiden, jag vet! Men vafan :P
Bingó har bara blivit bättre och bättre sen Malin var ute och kollade igenom honom. Knutan under ganaschen blir mindre och mindre och jag har t.o.m ökat på höet lite och han äter upp det också :D Då blir man happy!
Skrittat mycket rakt fram nu i några dagar men sedan tagit tillbaka oss på volten där han är riktigt fin nu bitvis. Visst han har svårt att acceptera varför han måste ha med innerbakben i tölten, men det är helt enkelt så Bingó är, han är frågvis, bestämd och sjukligt speciell.

Idag tog jag och slängde på viktbootsen för första gången sedan senskadan. Har varit lite nervös över just det pga skadan och rädslan över att senan inte ska orka med extra vikt.. Hur fjolligt det än låter med tanke på att det "bara" är 225 gram. Men idag åkte dom på, och det kändes riktigt bra faktiskt. Riktigt fin bitvis på ridbanan, dock lite jobbigare att hålla sig i form när benen vägde lite mer än vanligt ;D
Tog även en sväng på vägen och där var han också taktren men dock formlös.. Svårt att hålla formen på honom när vägen är spikrak, lättare på banan/ovalbana där man lättare har en ytter och en innersida :)

Dock tror jag att det kommer att gå helt OK på "tävlingen" den 13:e Mars :)
Lite kul också att min tränare är domare. Eller kul och kul, stackarn kommer få skämmas ;D men dock bra då jag förhoppningsvis kan fråga henne på lektionen efter tävlingen vad det var vi gjorde som var fel/bra :) Jag har ju en förmåga att bara typ säga, okej Bingó, nu är vi inne på banan. Du klarar det här själv va? så åker jag med bara!
Dvs, ja glömmer helt enkelt bort att rida, och Bingó är ju verkligne mycket häst att rida också. Vilket såklart gör allt liiiite svårare.
Dock ska jag fan sitta hela jävla tiden och putta in innerbakben i tölten. Varesig det behövs eller inte xD för då rider jag iaf. Och lämnar inte Bingó helt ensam!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Ja,Svalur och jag ska också tävla V5 medan min mamma kommer ta både V5,T7 och trail.

Kan vara bra att se var man ligger någonstans och lite extra kul är det ju när det är Malin S som dömer.

2010-03-01 @ 13:41:53
URL: http://svalurlover.blogg.se/
Postat av: Sofie

Du med.

2010-03-02 @ 15:50:36
URL: http://svalurlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: