Problem?

Tror blogg.se har stora störningar just nu, har försökt i flera dagar att logga in, men icke! Nu hade jag väl turen på min sida och kom in iaf, lär ju märkas om inlägget publiceras eller inte!

Iaf, Bingó är lite konstigt just nu, eller inte konstig eller.. Men inte sig själv! Blir jätteorolig nu när han inte äter mer än drygt 4:a kilo hösilage (PÅTOK FÖR LITE!!!) han försvinner ju! T.o.m så att jag nästan måste göra fler hål i stropparna på sadeln eller köpa kortare sadelgjord :(
Rider man honom på hacket är han mjuk, trevlig, bärig och taktren. Slänger man in bettet är han allt förutom just det! suck :( Igår fick jag rida honom aktivt i tölten i dryga halvtimmen INNAN han släppte till och blev mjuk och fin :(

Idag red jag lektion, som gick sådär.. Tur iaf är att på tisdag blir han kollad av kiropraktorn. Min instruktör trodde på att han kunde ha en låsning i käken eftersom han inte släpper efter ordentligt och tuggar så frenetiskt på bettet hela tiden. vad jag mest hoppas på är att aptiten ska komma igång igen! Blir ju massa orolig i magen!

imorgon ska jag iaf rida medryttarponnyn Ásta och longera Bingó! Nu ska jag däremot hoppa ner i sängen med katten och glo på tv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: