Heeelt otaggad!

Trots att jag egentligen hade velat spendera hela tisdagen i sängen drog jag mig ut till stallet. För nej, det finns inte på min världskarta att stanna hemma från mitt hjärta bara för att jag helt enkelt inte vill/orkar/har lust. Han är MITT ansvar och ingen annans! (sjukdom är en annan sak, men jag har nog allt varit ute och mockat med 39,5grads feber!)
Iaf, mockade och fixade och gick sedan och hämtade ponny i hagen som är så ledsen i ögat över att det snöar, trots att han fick gå med tjocka helhalstäcket för att slippa få in snö i mankammen (snö, vatten, is är äääckligt att ha rinnandes längsmed mankammen säger Bingó). Kom när jag ropade som vanligt och jag tog mig faktiskt i kragen och red en sväng. Tog fram hacket och sadeln och ut for vi. Är så förvånad över min älskade häst <3 att kunna galoppera LUGNT och sansat på plan mark trots att galoppbacken kommer närmare och närmare och sen på det sakta av INNAN galoppbacken (typ 30m ifrån) och sen skritta LUGNT fram och sen trava i backen <3 Åh jag vart så glad <3 Bingó fick godis ifrån ryggen, skrittade en liten bit till (för halt för klantiga mig att gå xD) men sen satt jag av och gick sista 5minutrarna till stallet. Åh mattes älskling <3

jag ska försöka rida mer på hacket men ändå ha bettet som "det vanliga". Men mer variation behövs :) och han njuter ju så fullkomligt utav att gå på hack vilket gör mig så lycklig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: