Trötter

Vet inte varför jag börjar skriva här, när jag EGENTLIGEN inte vill något hellre än att ligga i sängen med katten..
Men känner att jag måste berätta lite vad som hänt sen sist!

Hade stalltjänst i lördags, morgonfodring! Tog en skrittur med stallkamrat och Bingó och jag tittade lite närmare på marken än planerat! (halt när snö lägger sig om broddarna framme vid tån på framskon, han halka antagligen ;D) jag bestämde mig snabbt för att göra en snygg kullerbytta över halsen ist för att osnyggt klamra mig fast!! Bingó skämdes något så enormt och blir liksom så "rädd" och orolig. Fick dock sitta upp igen på ridbanan och rida lite skritt och tölt.. Aj sa höft, armbåge och axel!
Annica kom över på kvällen och vi käka middag, drack vin och snacka skit! Alltid lika trevligt!
Fick också ett samtal från en viss person där resultatet blev att jag numera iaf är stand-in på ett företag och kommer säkert i snitt jobba 2-3 dagar i veckan, relativt dålig timlön men jag klagar inte! Verkligen bättre än ingenting.. Men det sköna är att jag kan sluta närsom (dvs när jag hittat fast jobb HAHAHAHA när lär det hända?) och att jag även kan tacka nej till arbetspass utan att hamna långt ner på listan :)

Söndagen var lugn, longerade Bingó på ridbanan och det syns så tydligt på honom att han är osäker i traven på snöunderlag! Tog inte alls ut steget som vanligt och hade sämre tempo (nej folket, han är inte halt! Utan man ser verkligen på honom att han är osäker!!).. Hjälpte stallkamrat att longera hennes odjur för att kolla en rörelsestörning, vilket tråkigt nog inte blivit någe bättre trots veterinärvård..
For sedan iväg till bror för att fira födelsedag, han fyllde nämligen år i fredags. Blev en LITEN tårtbit och kaffe för min del..

För folket, nu i helvete ska det hända saker på vågen igen (känns bra att skriva det här, blir liksom officiellt och jag blir extra taggad)

Men nu, sängen med katten, imorgon väntas samtal och annat nödvändigt!
Natti <3 :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: