Full fart framåt!

Idag har jag haft en långdag i stallet, mockat 6boxar, tagit hand om 5hästar, ridit 2hästar och tömkört ett troll :)
Härligt väder så jag klagar inte, dock börjar det bli jobbigt för ryggen att mocka så många boxar varje dag.. Så, jag hoppas på att jag kan bli bättre på att säga nej! (dock är jag för snäll egentligen så jag lär ju fortsätta mocka trots att jag känner mig stressad). Iaf, red Ásta som kom hem igår (i transport också :D duktiga flicka!!)
mycket stel och hård i munnen. Mycket arbete för att få "tillbaka min tjej". Slutade efter ca 30min då hon travade så trevligt i form mjuk och fin :)
Tog sen Bingóbus och bråkade lite med honom. Mycket spring i benen där och det krävdes övertalning för att han skulle tölta i arbetstempo och nästintill korttempo och inte i superökad tölt wroom wrooom på volt! :P
Härligt nu också att han går upp i helt taktren tölt redan i första tölten och direkt. Inte som innan då det kunde vara passtaktigt innan han rullade in i 4takten. Nu är det verkligen pang bom in i takten tölt i form :D de är SÅHÄR det ska vara! Imorgon ska iaf Prinsen få vila, sen är det ytterligare träning inför lördag (vet fortfarande inte vad jag har gett mig in på).
Tömkörde även Fáni några varv på ridbanan, flytta in rumpan lite och pyssla :) Där har vi iaf en häst som tycker de är sjukt kul att skritta runt runt. Bingó ledsnar på skrittarbete på typ 5min ;D

nu ska jag ta min trötta kattunge och sova lite :) Rida Ásta imorgon och ta hand om Prakkari, mocka och ge medicin :) Bingó vila som sagt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: