Lördagens vinnare!

Är så sjukt glad över prestationen jag och Bingó gjorde igår. Att min spatthäst med halvdålig sena skulle stå som vinnare (delad 1:a med ett annat ekipage). Att få stå där och veta att Vi, just VI hade bästa poängen i den här klassen idag. Att ingen hade högre poäng än mig. Åh det värmer något enormt!

Bingó var verkligen jättefin på ridbanan efter en stunds uppvärmning. Bjöd till och gick riktigt galet trevligt i form och med supertakt! Agnes kom och fotade en massa bilder (Tack ÄNNU en gång <3).
Bingó och jag var i sista startgruppen och skulle först in på banan, där jag nästan fick en blackout. Vilket håll skulle jag rida in i? vilket varv var jag anmäld i?. Jag kan lugna alla genom att säga att jag kom in åt rätt håll och kom även ihåg att HÄLSA på domaren! Den ni!

Började i vänster varv med arbetstempo tölt, där Bingó bjöd på bra takt och form! :D så sjukt nöjd och domarkommentaren vart; Ok takt, bra tempo, ok form men något inåtställd. med poängen 5,5

Böt sedan varv och visade valfritt tempo tölt. Där valde jag att rida i kort tempo tölt. Har inte haft möjlighet att träna på ökade tölten den här vintern så valde såklart det mest säkra kortet för taktens skull!
Formlösa var vi i detta varv och något styva då Bingó vart rädd för folket på "läktaren", var superläskigt att rida emot folket.
Domarkomentaren vart; ok takt, ok tempo bitvis något styv. Med poängen 5,0

Vilket gav oss poängen 5,3 :'D och bästa poängen som skrivet ^^.

Dock kom jag som 2:a, pga att arrangörerna bara ville ha en 1:a. Och jag kom 2:a med motiveringen att den andra hästen var mer jämn än Bingó.
Och ja, det struntar jag i :P Vi fick exakt samma poäng så delad 1:a är vi i vilket fall..
Fick en finfin rosett och jag fick en kaffebryggare ;D DEN NI!

Jag skulle kunna fortsätta här och skriva ut min kärleksförklaring till Bingó.
Men fattar mig kort och skriver;

Tillsammans Bingó, är vi så jävla starka.
Tillsammans Bingó, klarar vi allt.
Ensamma är vi två vilsna själar, enade är vi starka och lugna.

Det finns inget som kan få mig att sluta älska dig <3 du är mitt finaste på jorden och jag värdesätter dig så otroligt <3
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav <3 (låttexten passade in här)

Bilder kommer senare! JAG LOVAR :D


Kommentarer
Postat av: Fia

Inget annat än; <333333333

2010-03-14 @ 20:37:09
Postat av: Carro

och du är <333333

2010-03-14 @ 23:36:23
URL: http://whyevenbother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: