Vad har jag gett mig in på?

Usch, börjar ångra mig nu inför "tävlingen" på lördag, eller alltså.. Ja vet inte, känns så delat just nu. Bingó är jättefin hemma, töltar på klockrent i trevlig form. Jag vill liksom så gärna att det går bra på lördag, annars blir jag så besviken :( men vet också att det såklart hänger på att jag rider och inte åker häst! Ibland, men bara ibland önskar jag att Bingó vore annorlunda att rida. Att han liksom vore lätt.. Men det är han ju såklart inte då.. Dock skulle jag ju inte byta ut Bíngó mot någonannan häst i världen <3 men han får ju gärna vara lätt ibland också :(

Sen kan man ju alltid säga att jag är en "bra" ryttare, eller iaf RÄTT ryttare på rätt häst. Eftersom Bingó är som han är.. Men det hjälper ju liksom inte :( speciellt när man rider lillabruna som är så lätt som man bara kan bli, om man nu bortser från att hon är lite liten..

Och jag vet ju själv hur jag är, jag går in med "det får gå som det går" fast innerst inne vill jag ju såklart ha en rosett till. Och så blir man såklart jättebesviken och arg på sig själv när det inte går som planerat :( Så varför utsätter jag mig för detta då? Jo, antagligen för att jag gillar att plåga mig själv??

Ne usch, jag bara svamlar och känner mig "låg" just nu..
Bingó är världens finaste <3 tro inte att jag tycker något annat..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: