På hästryggen <3

Dagens ridtur klämdes in mellan regnskurarna! Sån jävla tur man ska ha ibland! :D
Skrittade höbalsslingan med en stallkamrat till häst och en gåendes stallkamrat med häst :) Bingó halkade runt lite i ytleran som fan är farligt hal! Helt galet!
Sen tänkte ja inte rida mer, men stallkamrat till häst lyckades lura iväg mig att rida på vägen också, lite passtaktig tölt till en början, lossnade och blev trevlig! Tog en liten galopp på vägen hem också, Bingó duktigt! Dock lägger han sig i höger.. Jag fattar inte :P Han har ALLTID lagt sig i vänster galopp om man lite fult låter honom springa in i galoppen (aja baja jag vet, ordentliga galoppfattningar ska de vara, men ibland blir det inte riktigt så xD)  men numera tar han höger om han själv får välja. Tar vänster om ja ber honom så inga problem.. Men höger är ju fortfarande så galet instabil. Vill hellre att han tar vänster när vi ska galoppa med andra. Mycket säkrare :P Plus att vänster kan jag påverka mer (ta ner tempo, öka tempo, svänga) höger har ett tempo och svänga kan han inte (eller jo lite men man känner hur galet ostabil han blir då)..

Aja, nog med detta funderandet..

Har btw just kollat klart på Avatar, en film man både kan ha och mista.. Inget jag behöver se igen.. DOCK vill jag också ha en "kontakt" som jag kan koppla ihop med Bingós "kontakt". De hade varit coolt.. Fast egentligen, de är ju nästan de förhållandet man har redan "tänk va hästen ska göra och den gör det" (säger dom typ i Avatar) De är ju nästan på det sättet man rider för tillfället. De blir ju så tillslut, man känner varandra innan och utan! :)

Okej, nattsudd från min sida..
Nu ska ja hänga upp det nytvättade eksemtäcket och sen hoppa ner i sängen med litenkatt :)
Natti :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: