Tisdag!

De är tisdag, och jag är invalid och pappa fyller år, Grattis ^^.
Fan, knäckte till nacken igår och sen var de kört, kan knappt röra huvudet åt något håll, kan nicka lite men de är inte att hänga i julgranen >.<
Åkte in till akuten då vi trodde att de kanske kunde ha å göra med min fina avåkning för drygt 1månad sen, slutade med att vi åkte hem utan att träffa en läkare, helt sanslöst att ortopedin i Huddinge Akuten har EN läkare per pass. Ehm, nej huddinge är ju absolut ingen stor kommun till typ sveriges huvudstad nej nej, de lallar bara in 1 person i timmen som behöver läkarvård.. eller inte.. Visst vi har det bra med gratis sjukvård (gratis? man får fan betala 350 spänn för att sitta i en vänthall), men vi måste fan satsa på resurser! nog pratat om det, ont i nacken som jag hade valde vi att åka hem ändå..
Gick och la mig och sov väl kanske 3timmar inatt? som mest kanske 30min i sträck.. Underbart så underbart!

Känns lite lite bättre idag och jag trotsade smärtan och valde att longera Bingó, han måste ju röra på sig, vilat sen i lördags typ.. eller red ja i söndags? ne ja kommer inte ihåg >.< vilat en del har han gjort iaf.. Funderar på om jag ska trotsa smärtan imorgon och rida en lugn sväng, lite skritt och tölt bör väl nacken klara av? på en rak väg?
eh vi får se som sagt!.

Nu ska jag iaf ner i sängen och sova.. Hoppas på att få sova lite längre inatt :( för det gör ooont!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: