Dålig dålig

Ojoj, känner mig som världens sämsta hästmatte just nu. Stackars hästpojke som inte får göra något kul alls längre :( Jag vill ha RIDHUS! (Imorgon SKA jag rida, ÄVEN OM DET snöar och har sig!!)

Lillabruna åkte in till Globen idag, var med som assisten/stöd/hjälpreda och allt däremellan.. Tog ett tag för damen att kliva på, inte som Bingó direkt *vissel* haha, men hon kom på tillslut :D duktig litenbrun!
Tjuvkika på första träningspasset för henne också. Så dussig så! Tänk om ändå Bingó kunde klara av allt det där, musiken, stressen (på arenan), applåderna.. Ja tänk om (min nästa häst ska fan klara av det! Träna träna träna!!)
Han skulle iaf tycka det var skitkul att komma till nytt ställe och se sig om där! No problemo!

Herr körskolelärare ringde idag och vi bokade in en tid på Fredag kl 14 :D najsigt! Hoppas de har hunnit ploga bort snön innan dess bara ;D så de inte är så moddigt på vägarna! Vore liksom ganska jätteskönt!!

Nu ska jag ta och halshugga min kattunge (oj, sa jag det där högt? Nejdå, jag ska bara krama honom till döds *visse*.. Men seriöst, han är jättejättejobbig just nu.. Fan ta honom att han är så söt!!!)

såå Tjing på er mina vänner!!

(Btw, jag blir så glad när jag ser nya läsare här. Varmt välkomna! Lämna gärna en rad så blir jag glad! Känns roligt att folk läser min blogg regelbundet! Tack! :D)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: