Världsbäst i 15min?

Skrämde livet ur hästen idag när jag kom upp i min "civila" vinterjacka med luvan uppfälld och skrek BINGÓÓÓ för glatta livet "what the fuck? Sitter matte fast i den där läskiga svarta saken med päls på". Helt skiträdd med värsta hingstnacken och uppspärrade näsborrar.. Jo han är modig min häst! Fick dra ner luvan så han såg att det faktiskt VAR jag, då vågade han komma fram. Fick stå inne i stallet medans jag mockade och fixade iordning. Sen böt jag från det vanliga vintertäcket till det med helhals iom att Bingó är världens fjolligast islandshäst (??). Jag var typ världsbäst i Bingós ögon just då, när han fick stå inne alltså, jag lovar er att han stod där i gången och tänkte "Åh, när hon har mockat klart och lagt in all mat ska jag äntligen få gå och ställa mig i mitt hem och äta och sova och slippa skitvädret utanför".. Men tji fick han, och det talade han om för mig ganska tydligt när jag lämnade i hagen (trots som sagt, inpacketerad häst). Han kan det där med att se oälskad ut..
"men, men... lämnar du mig här *hulkningar* alldeles ensam och kall och blöt" så går man en bit och vänder sig om och får den där "fine, jag hatar dig med" blicken.. Går in i stallet för att lämna grimman, och går ut för att sätta sig i bilen (som står parkerad vid vinterhagen) då får man "ÅH du ÅNGRADE DIG!!! MATTE JAG ÄLSKAR DIG TA IN MIG" blicken.. jo han kan sina knep! Han lever för fan enbart för sitt utseende och persolighet.. xD jävla häst!
Men ja, han fick stå ute resten av dagen, elaka hemska matte som jag är! (typ)

Född på islands vidder? jo pyttsan! Jävla häst som tror han är en porslinshäst! :P

Men ja som ni kanske såg, ingen ridning idag.. Vädret talade ett annat språk än mig och jag ville helst bara typ ligga kvar i sängen hela dagen? Men det går ju såklart inte när man har en liten hästpojke att ta hand om! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: