Hoppsan

Ojdå, de var visst några dagar sen vi hördes av, bloggen och jag.. :P
I fredags blev Bingó skodd och klippt ^^. Härligt sa hästen som älskar uppmärksamheten! :D underbara häst <3 han är bara SÅ duktig <3 :'D
Sen på kvällen kom Annica över och vi kollade superdåliga skräckisar och hade det mysigt ^^.

Lördagen blev lite biltittande och provkörande för mamms del, blir nog en ny bil där snart skulle jag tro!. Hann inte rida tyvärr, bara ut och mocka och klappa i hagen :) sen på kvällen vart de middag och trevligheter fram till sena timmar. Läskigt som fan att åka taxi xD har inte gjort det på år och dar!

Idag blev det en ridtur runt Kolartorp med Annica och Múska. Bingó var trevlig och duktig :) lite passtaktig i tölten men vafan :P trava riktigt bra iaf, vilket är kul :D
Tråkigt dock att travbanan har börjat byggas på nu.. Det visste vi ju om sen tidigare men har typ egentligen bara väntat på att de ska börja.. Vilket de har gjort nu :( så nu försvinner den fina travbanan!
Men men.. de ska ju byggas hela tiden överallt.. Vilket är så tråkigt, speciellt när de försvinner så mycket skog och ängar!

Någon gång SKA jag flytta ut mot landet (fast fortfarande nära sthlm, typ bara ut mot nynäshamn eller åt kanske norrtälje hållet... Någon gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: