Ordinary day

Känner mig helt sänkt! Tror de är dags för en förkylningstid hos mig, med kanske lite feber och annat skojj? JIPPI, jag kan knäppt vänta :o när kommer den? kommer den nu? är den här snart?

ne, nu ska jag vara lite seriöst!
Övningskörde ut till stallet, gick tipptopp! Red vägen med Annica och Múska, Bingó fick ha ländtäcke på så jag kunde sitta med mina ben under täcket också ^^ MYS! De var det enda positiva med dagens ridning.. För helvete va det blåste, regnade och var kallt :( Bingó var stissig och hoppig och ville helst bara springa SÅHÄR FORT, men iom att jag satt barbacka så nej tack. Jag har fått bättre balans, men jag ska vara ärlig, varför utmana ödet? Vi vet ju alla hur det brukar gå?!?
Fortsatte på ridbanan med lite tölt övergångar och så fint han gick sen tillslut :D red på hacket också, och ja, de blir lite svårare med signalerna mellan tölt och trav. Iaf för Bingó och mig. För såfort jag lättar i handen i tölten vill han falla över i trav. ÄVEN om jag sitter emot i sätet och fortsätter "rida tölt" med kroppen.. Jaja, en lite högre innerhand så löser det sig men ändå, störigt !!

Jag red aldrig Ásta idag, regnet gjorde att jag stod över, så Cassandra om du läser detta så mådde prinsessan bra ute i hagen! Blöt men hon mådde bra :D (och jag läste på din blogg om ev.flytt till fors. MEN HALLÅ?!? Du kan ju inte bara ta lillabruna och flytta? :o tänk på mig :( faktiskt!)

Men nu ska jag ta och ehm, stänga in katten i duschen? (nej då, jag är inte så elak) men de vore skönt.. För han är FÖRJÄVLIG just nu!. Ni vet, kvällsdampar som bara kattungar på 2år kan göra.. suck.. Om jag leker lite kanske han slutar? (önskedröm)

Natti på er där ute :) jag hoppas att morgondagen INTE ERBJUDER SNÖ som den där jävla metrologen på tv4 jiddra om.. åh gud..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: