Men vafan >.<

Upp och hoppa relativt tidigt imorse, dvs halv 9.
Göra mig iordning för att åka till stallet, där planen var att duscha Bingó, få honom att torka och sen helraka honom. Ja det gick enligt planerna absolut.. Men moppen hade en helt annan idé.. Tyckte att den tydligen kunde gå sönder utanför city gross rondellen.. suck >.< så på halv motor tog jag mig till stallet iaf.
Där jag som skrivet badade Bingó (lukta massa gott), flätade man och svans (snygging!!) och ställde i solen för att torka!
Mockade lite och körde sen lite trickträning på ridbanan, utan klickern den här gången dock! Funka lika bra det ;D Vilat ett tag från spanska skritten men idag fick han lyfta tassarna och han var jätteduktig!
Måste verkligen ta myrsteg med Bingó på den fronten, han stänger av såfort han inte fattar eller klarar av pressen. MEN nu börjar han ju fatta! Dock kan man inte "nöta" eller, då han stänger av då med..
Därefter blev det lite handbetning för Bingó (dvs beta tills han kissar xD) sen in i stallet och fram med klippmaskinen. OCH MIN HÄST ÄR EN PÄRLA <3 åh jag älskar honom sååå!! Helt jävla underbar är vad han är! :')
Har ju aldrig haft problem med att klippa honom, men han är bästaste ändå! Tycker de är helt underbart att han bara står där, rakt upp å ner och bara väntar på mina signaler (dvs flytta det benet, lyft det benet, titta framåt å allt som behövs för att komma åt med klippmaskinen överallt). Sen blir han sådär MEGASTOLT när jag stänger av klippmaskinen, ger honom ett äpple och typ säger "världens bästa hästpojke du är då" och klappar lite. Sötnosen <3

Fjonga iväg i galopp sen när jag släppte i hagen, hann knappt äta äpplet han fick ;D haha sötnosen <3

Ja, sen stod jag ju där, på stallplanen med en moppe som gick på halvfart.. Blev att köra den till sjukhuset igen :( där de PINSAMT nog kände igen mig >.< vadå? de är ju typ 1,5-2 månader sen jag var där xD
Iaf, får väl se när jag får tillbaka moppen. Hoppas så att den kommer typ på onsdag?!?

jaja, imorgon kommer Kiropraktorn ut, spännande! och på onsdag fröken hovslagare.. Blööö på pengar som försvinner. Men pållen förtjänar det bästa <3 världensbästa som han nu är :'D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: