Time is all we got

Talade med herr distrikare för någon dag sen, får inte tag på "min" veterinär och får ja inte tag på honom innan jul får de vara. För som distrikaren sa (utan att ha sett hästen) så kommer de antligen inte göra varken till eller från att ha kollat upp honom. Just för att är de en senskada, läker de ut (men de tar tid) är de en nervskada kanske de aldrig läker ut / alternativt kan bli bra. De finns inget en veterinär kan göra för att göra de bättre. Om ja nu inte väljer att ta bort Bingó.

I vilket fall får vi iaf tömköra lite då och då, för sålänge Bingó inte visar obehag så är de ok att sysselsätta honom i skritt sisådär 5-10 min 2-3 dagar i veckan. Man kanske KANSKE rentav kan reta igång nerven (om de nu är en nervskada).
Jag har iaf bestämt mig, att om inte veterinären helt plötsligt svarar när jag ringer, så får Bingó iaf till sommaren att bli bra, för om alla mina planer går i lås, så kommer allt bli så galet bra!

Överlag, jag jobbar, stallar mig lite och gymmar. Livet rullar på helt enkelt och jag känner ibland kanske att tiden för bloggen är lite knapp. Men ibland får ni er ett litet inlägg!

Ska försöka här någongång inom kort faktiskt filma Bingó när han visar spansk skritt, för ja ^^ Nu kan han det! :D



Kommentarer
Postat av: Frida

Jag håller verkligen dummarna honom! Skulle vara så roligt om Guffi och han kunde träffas, de kanske känner igen varandra? :)

2011-12-19 @ 20:58:47
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: