Massagetid

De var faktiskt riktigt kul att se hur hon arbetade med Bingó!
Först var han lite skeptisk och avvaktande, fram tills dess att hon hälsat, klappat och visat vad hon vill.
DÅ gick de sååå bra att hon var där! Älskade hjärtat <3
Började med att bara gå igenom honom, jag fick berätta våran historia, med alla skador och motgångar.
De roliga hon säger är att han först inte alls känns som en islandshäst. Skulle hon blunda och massera hade hon gissat på att de var en ras av varmblodstyp. hihi! En liten sådan dock ;)
Han var jättefint musklad, bra hull och var vaken och med.
Kul när hon säger "nu tror du säkert att jag är lite konstig, men jag brukar må som hästen jag masserar mår. Och just nu är jag jätteglad, pigg och framåt."
Otroligt kul att höra, att hon iaf får den uppfattningen av Bingó, att han liksom trots allt är glad och mår bra! :)

Hon hittade lite spänningar på vänster sida, vid manken, länden och stora muskeln runt rumpan. Men annars var de inte så mycket mer! :) Däremot var han "sned" i bäckenet. Vilket syntes så tydligt när hon väl pekade ut det och bara vickade in rumpan rätt. De var inte mycket, men de syntes.
Först skulle vi dock få bort spänningen i ländmuskeln, då den är lite överansträngd och har kortat sig (vilket har gjort att bäckenet blivit snett), när vi fått muskeln avslappnad han de bli så att bäckenet själv roterar upp sig rakt, eller så får vi ringa ut världensbästakiropraktorMalin! :)

Men i vilket fall var de jättekul att se Bingó bli masserad, att han fick uppmärksamhet i en hel timme värmde mitt hjärta! :) Han är värd det <3 tusen gånger om <3

Summan av allt var iaf att han var oförskämt fint musklad trots alla skador och ålder (hon är inte den första som säger det, vilket också är så kul!), sen att hon tyckte att han inte kändes som en islandshäst var otroligt kul att höra! Han hade tydligen "finare typ av hud" :) han var pigg, vaken och med. Men hade lite spänningar på höger sida, som ska "underhållsmasseras" tills då man vill ha ett till besök.

Vi får se om de blir fler massagebesök :)  De var i vilket fall kul att prova på!


Världensfinaste<3



Kommentarer
Postat av: Fia

Kul der gick bra! Och självklart lyckades han charma även henne! <3 :)

2012-04-06 @ 01:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: