Lördag

Igår var en stalldag, mitt första stallpass i nya stallet. Det gick väl lite som de gick haha
Helt förvirrad till och från men alla hästar kom ut, med täcken på och alla fick mat! ;) De är väl iaf det som räknas!

Bingó fick en 20min promenad, och han verkade ganska glad och pigg. Spetsade öron och gick på bra. Mitt hjärta! <3 Hade tänkt att bada igenom honom men de började regna något så fruktansvärt att de inte gick.. Han behöver verkligen tvättas igenom nu!. De blir så mycket "produkter" som ligger på honom från allt man smörjer med, att de kan tillslut börja klia av den orsaken. Så nästa helg MÅSTE jag få honom badad, i princip!
Men han dör inte än iaf ;)

Kelda och jag red på ridbanan i regn.. Vi hade på skyddsboots för första gången! Lite läskigt sa hon när de lät lite om tassarna i början. Men sen gick det jättebra! :) Har fått känslan av att hon inte vågar länga ut steget riktigt i trav, därav lätta skyddsboots. Tillslut när hon slappnade av från all energi, började hon länga igenom kroppen och efter lite trav på 8volter. :)

Fick sen i "lite panik" åka iväg till hööks för att inhandla ett regntäcke till damen, så jäkla liten att inget täcke passar! Helt ärligt liksom! :o Nu fick hon ett täcke i strl 115, och de lär ju absolut inte passa till hösten, men just nu gör det de iaf!, 125 kommer bli nödvändigt men hon badar i princip i de täckena idag.. suck :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: