När de bara funkar!

Idag regnade det, så jag och Kelda skrittade till ridhuset där vi hade ett riktigt trevligt ridpass!.
Idag tränade vi övergångar, speciellt till trav. Tror vi max travade ett halvt varv åt gången och tillslut vart hon riktigt trevlig mellan hand och skänkel i traven! Hon vill gärna rusa på i traven, och i höger varv vill hon rolla upp mot galopp. Så övergångar var dagens svar på problemet och jag tyckte vi kom igenom problemet riktigt trevligt!. Ist för att hon skulle rusa på varv på varv så valde jag att hela tiden göra övergångar så hon ja, aldrig hann få upp något direkt tempo. 
Tänkte att jag skulle känna lite på tölten också, och fastnade i träsket. eller, träsk var de ju inte direkt. Jävlar va rolig hon var!. Idag satt övergångarna så jävla bra i tölten :') Nästan nästan så jag fick lite Bingó känsla, men bara nästan!. Hon längde ut sig fint och behöll trampet genom kroppen och orkade hålla form, takt och bärighet. Även i en lite lång och låg form. Idag hade jag velat ha tillgång till speglar i ridhuset om man säger som så! :o
Men riktigt kul! Övergångarna blev bara bättre och bättre! Och den sista var faktiskt riktigt bra :) SÅ KUL!!
 
Tölten valde jag att rulla på i lite längre sträckor, dock max 2varv på volten. Nedtagningarna blev bättre och bättre också!. Så kul :D Sen fick damen skritta hem på långa tyglar. Hon frustade nöjt iaf ^^.
 
Bingó och jag mös i stallet. Hade tänkt att ta en promenad. Men med tanke på regnet hade väl Bingó mer eller mindre blivit förbannad om jag tvingat ut honom i det ^^ Så vi mös, borstade lite och sen fick han gå in i boxen ist :)
 
 
Mina fina <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: