Loppis

Ja, idag stod jag och sålde en del på Bäckhagens loppis (i det ridhuset jag rider i anordnas det loppis en gång om året :))
Blev av med lite grejjer, men tyvärr för lite ;) hade gärna sett att mer saker försvann!. Men men, får bli blocket eller typ tradera!
Köpte även ett nytt täcke till Kelda, dock ett vintertäcke haha, så man får vänta sig ett litet tag innan de kan användas! Blev iaf en del pengar i fickan så iaf ett nytt täcke kan inhandlas, ett 100grams regntäcke sökes i strl 125! ;)
 
Sen då, Bingó fick vila idag, och Kelda fick sig en uteritt. Vi lullade mest på ute, mest trav, lite galopp. Sen sicksackade vi runt träden i skogen. körde tölt på vägen hem, lite trav igen och en galopp där hon fick sträcka ut ordentligt. 
Känns riktigt bra att veta att kiropraktorn kommer på tisdag, nu är det verkligen dags då Kelda börjat tappa bakdelen vid princip varje ridpass (klassiskt för låsning i SI-leden) så det ska bli skönt att få det åtgärdat :)
Och Bingó blir genomkollad också, sen är hans långa semester över. Nu jävlar ska han igång (som den pensionär han är innebär det lullridning i området ;) Inte så mycket mer än så)
 
Ska bli skönt med en kortvecka också, jobba 1,5dag, vara ledig 1 och jobba 2. Helt okej ^^
Känner mig galet taggad inför helgen också! Tjoohoo! :D
 
 
Dagens pilotbild ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: